Hirdetés

Jön az első virtuális GameStar közönségtalálkozó, ahol bármit kérdezhetsz tőlünk

|

Közös játékkal és külön kérdezz-felelek szekcióval készülünk az első YouTube-os, csak csatornatagoknak szóló közönségtalálkozóra.

Hirdetés

Ahogy arról már nemrég olvashattatok, most vasárnap, azaz szeptember 26-án fogjuk megtartani első közönségtalálkozó livestreamünket a YouTube-on.

Mikor bevezettük a csatornatagság funkciót, megígértük nektek, hogy időről időre érkezni fognak ilyen kötetlen, kizárólag a belső kör, vagyis a tagok számára elérhető élő adások is. Mi már nagyon várjuk az első ilyen közös bulit.

Hirdetés

Az alábbi videóban Kaci részletesen elmesélni nektek, miről is van szó. Vasárnap 15 órától indul az összejövetel, előbb egy kérdezz-felelek szegmensben kérdezhettek bármit (de tényleg bármit), és igyekszünk a legjobb tudásunk szerint válaszolni. Azt szeretnénk, hogy ez az adás minden szempontból a ti igényeitek szerint alakuljon, a gyeplő ezúttal a ti kezetekben van.

Amikor már úgy érzitek, minden kérdésetekre választ kaptatok, jöhet a közös játék. Próbáltunk olyan címeket válogatni, melyek mindenki számára könnyen elérhetőek, így senki sem marad majd ki. 

Várunk benneteket vasárnap, szeptember 26-án a YouTube-csatornánkon. Ha jelenleg csatornatagok vagytok, akkor az alábbi livestream már most is elérhető számotokra, itt fog indulni a virtuális közönségtalálkozó. Amennyiben pedig most szeretnétek csatornataggá válni, akkor ide kell kattintanotok.

Ezért havi 399 forintot kell mindösszesen fizetni, bár vannak magasabb havidíjú előfizetések is, de ezek teljesen opcionálisak, nem adnak többet, mindössze egy lehetőséget kínálunk így arra, hogy belátásotok szerint tudjátok támogatni a munkánkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)