Hirdetés

Így indult a 25 éves Fallout széria

|

Ahogy a Fallout sorozat sem mindennapi, úgy a start is különleges volt 25 évvel ezelőtt.

Hirdetés

Utolsó pillanatos változtatások, Brian Fargo mérhetetlen nyitottsága, és nem kevés egyéb tényező kellett ahhoz, hogy két és fél évtizeddel ezelőtt megszülessen az első Fallout-játék, ami egy egész franchise-t indított útjára. Az alábbi videóban erről is mesélünk nektek, illetve összefoglaljuk, hogyan telt ez a 25 esztendő, milyen címekkel bővült a sorozat.

A következő állomás nyilván a Fallout 5 lesz majd, de ettől hosszú évekre vagyunk, szóval egyelőre nincs más, ugorjatok fejest ti is a tömény nosztalgiába, és könyököljetek rá alább a Play gombra!

Hirdetés

Nektek mik a legkedvesebb élményeitek a Fallout széria kapcsán? Melyik a kedvenc részetek? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha szeretnétek még hasonló videókat, akkor bátran dobjatok egy like-ot, és ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)