Hirdetés

Hitman 3 és még 3 játék, amire érdemes figyelni januárban

|

Lassan indul az év, de januárban is lesz pár érdekes új megjelenés. Érkezik például az új Hitman, egy magyar fejlesztésű játék, és a Stronghold sorozat folytatása is.

Hirdetés

2021 januárjában nem fogunk az új megjelenések végeláthatatlan tengerében lubickolni, de azért így is érkeznek izgalmas címek. A megszokott módon most is egy játékajánlóval indítjuk a hónapot, egyúttal az új évet is. 

Érdemes lesz többek között januárban némi figyelmet szentelni a Hitman 3-nak, a konzolok közül csak Xboxokra megjelenő The Mediumnak, vagy épp a Stronghold széria legújabb részének is. 

Hirdetés

Lent a kommentek között bátran meséljetek arról, ti melyik január játékot várjátok a leginkább, ha pedig valamilyen oknál fogva eddig még nem iratkoztatok volna fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, akkor ezt sosem késő pótolni. Temérdek tartalommal készülünk a 2021-es évre, kár lenne, ha ezek közül akár csak egyetlen egyről is lecsúsznátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)