Hirdetés

GameStar Hype: tiltott szó a The Last of Usban, élethű vaginák a The Witcher 3-ban

|

Ezen a héten is a hét legfontosabb híreiről mesélünk nektek a GameStar Hype-ban.

Ahogy azt az elmúlt hetekben már megszokhattátok, minden szombat reggel menetrendszerint érkezik hírműsorunk, a GameStar Hype legújabb adása. A Hype anno több mint 10 évvel ezelőtt indult, azóta már sokszor változott a formátuma, és többször el is ment hosszabb-rövidebb pihenőkre, de nagyon örülünk, hogy visszajelzéseitek alapján kifejezetten tetszik nektek a legújabb verzió.

Az aktuális adásban kiderül, mi az az egyetlen szó, ami teljesen ki volt tiltva az HBO Max-féle The Last of Us tévésorozat forgatásáról, illetve arról is mesélünk nektek, hogyan kerültek végül teljesen élethű vaginák a The Witcher 3 next gen verziójába.

Hirdetés

Az adásban többek között szó esik még arról, hogy végre mindenhol lehet kapni PlayStation 5-öt, korábban érkezik a Dead Island 2, és elképesztő ütemben fogy a Hogwarts Legacy. A League of Legends- és A Gyűrűk Ura-rajongók is örülhetnek majd, a Hype-ból kiderül, hogy egészen pontosan miért.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írd meg kommentben, dobja a videóra egy like-ot, és persze iratkozz fel a csatornánkra, ha még nem tetted volna. Nagyon közel járunk a 100 ezer feliratkozóhoz, ha pedig elérjük ezt az álomhatárt, újabb bejelentésekkel érkezünk.

A GameStar Hype-ot a foodpanda támogatta.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)