Hirdetés

Videón mutatjuk meg, milyen élmény a gamescom

|

Megmutatjuk nektek, hogy néz ki a látogatók számára zárt üzleti rész, ahogy azt is, mekkora tömeg járja a folyosókat.

Hirdetés

A gamescomnak is otthont adó Kölnmesse egy hatalmas, több csarnokból álló komplexum, melynek minden csarnokát kitölti a rendezvény.

Hirdetés

Ezek egy része mindenki számára nyitott, ott vannak a díszes standok, a publikus demók, az akár hat órás sorok. Néhány csarnokba viszont csak azok léphetnek be, akik a sajtó képviselői, influencerek, viszonteladók, üzleti partnerek; az itteni standok kevésbé díszesek, zárt ajtók mögötti előadások, megbeszélések helyszínéül szolgálnak. Amennyire idejük engedte, Kaci és Csirke igyekeztek megmutatni a gamescom 2018 két oldalát, és láthatjátok, miért nem megy épeszű újságíró a szakmai nap után a showfloorra.

A gamescomhoz kapcsolódó anyagokért látogassatok el aloldalunkra, videókért pedig csatornánkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)