Hirdetés

Fel tudott érni a Pókember: A pókverzumon át az első részhez?

|

Videós kritikánkból kiderült, mennyire váltotta be előzetes várakozásainkat a Pókember: A pókverzumon át.

Hirdetés

Holnaptól a hazai mozik is vetíteni kezdik a legújabb animációs Pókember kalandot, mi viszont abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy már láthattuk egy premier előtti gálavetítésen a Pókember: A pókverzumon át című folytatást - a 2018-as Pókember: Irány a Pókverzum! sztoriját szövi tovább ugyebár az új rész. 

A Pókember: Irány a Pókverzum! a semmiből robbant be, és aratott hatalmas sikert, az új film esetében viszont már konkrét elvárásokkal ülnek be a rajongók a moziterembe. A kérdés tehát adott: fel tud nőni mindehhez a Pókember: A pókverzumon át?

Hirdetés

Nos a válasz egy hatalmas, többszörösen aláhúzott igen. Az alábbi videóban részletesen elmondjuk, miért és hogyan lett még több, még jobb a Pókember: A pókverzumon á, mint a 2018-as első film.

Ha semmiképp sem akartok lemaradni a legújabb tartalmakról, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességét nagyon köszönünk nektek, de ne feledjétek, ez teljesen opcionális!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)