Hirdetés

Durva hónapok elé nézünk: 10 ősszel megjelenő játék, amit a legjobban várunk

|

Legújabb videónkban összeszedtük azokat a játékokat, amiket mi a legjobban várunk az őszi felhozatalból.

Hirdetés

Nincs különösebben nagy okunk egy olyan június láttán panaszkodni, mely során a Diablo IV és a Fintal Fantasy XVI is megérkezett, de azért jól látszik, hogy a nagyobb stúdiók inkább az őszi szezonra készülnek, és a 2023-as év ezen hónapjait szeretnék jobban megnyomni fontos megjelenések tekintetében.

Legújabb videós ajánlónkban most tíz olyan játékot szedtünk össze, amit nagyon váron az őszre ígért címek közül, és úgy gondoljuk, hogy nektek is bőven érdemes lesz majd figyelni ezekre a megjelenésekre. Mozgalmas év áll még előttünk.

Hirdetés

Ti mit vártok a listán szereplő játékok közül? Vagy esetleg valami olyan keltette fel az érdeklődéseteket, amit mi nem említettünk? Írjátok meg kommentben!

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)