Hirdetés

Bannolták a Twitch legnépszerűbb streamerét, mobilon az Elasto Mania

|

A GameStar Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket, bőven van miről mesélnünk.

Hirdetés

Ember legyen a talpán az, aki nyomon tudja még követni, hogy épp kit bannol és kit enged vissza a platformra a Twitch, mindenesetre most épp a legnépszerűbb streamerének adta ki az útját a lila csapat. Az elmúlt hét napban viszont azonban más izgalmas hírek is érkeztek, és nagyon úgy fest, hogy egy igazi retró Hype-ot állított belőlük össze Kaci.

És ez egyáltalán nem véletlen, tényleg a kölyökkorunkat idézik az olyan hírek, minthogy visszatért a Winamp (bár ebben nem volt sok köszönet), vagy az, hogy immár mobilon is elérhető a legendás Elasto Mania, a számítástechnika óra elmaradhatatlan kelléke. 

Hirdetés

A további hírekért, illetve a fentiek részleteiért könyököljetek rá a Play gombra: 

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GameStar Hype-ot a foodora támogatta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)