Hirdetés

Az amerikai tüntetések miatt gyakorlatilag mindent elhalasztottak

|

A GameStar Hype-ra nem kell tovább várnotok, ha már egyébként úgyis várakozással telik majd a következő pár napunk, elvégre szinte minden videojátékos eseményt elhalasztottak.

Hirdetés

Ez a hét a halasztásokról szólt, az amerikai tüntetések hatására az összes fontosabb videojátékos eseményt, illetve bizonyos játékok tartalmi frissítéseit is elhalasztották. A GameStar Hype-ot most is a Samsung támogatásával hoztunk el nektek, ide kattintva pedig szétnézhettek a csak a Hype nézőknek kínált akciók között is. 

Hirdetés

Persze nem csak erről lesz szó a GameStar Hype legújabb adásában, hiszen ismét összeszedtük nektek a játékvilág és az e-sport legfontosabb híreit. Szó lesz többek között a PlayStation 5 még mindig titkolt külleméről, a Valorant megjelenéséről, a töröl Silent Hills játékkal kapcsolatos pletykákról, valamint az e-sport világ kevésbé becsületes figuráiról is. 

A GameStar Hype műsora az Esport Universum stúdiójában és produkciós gondozásában készült. Ha nem szeretnétek lemaradni az új Hype adásokról és többi videóinkról sem, akkor bátran iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára.: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)