Hirdetés

Megnéztük mit tud az Asus ZenBook Flip UX360CA

|

A PC World kollégák felnyitották, megtekergették, és jól kihajtották az Asus ZenBook Flip UX360CA-t. Nézzük is meg mit tud.

Hirdetés

A Asus ZenBook Flip UX360CA egy erősen átlagos ultrabook, viszont könnyű alumínium házának és hosszú üzemidejének köszönhetően tökéletesen alkalmas lehet a mindennapok feladatainak elvégzéséhez.

Ez az a gép, amit könnyedén bedobhatsz az iskolatáskába, és nem kell aggódnod, hogy kiszakad az alja. A PC World videójából kiderül, hogy mit tud a masina működés közben, de ha részletesebb elemzésre vágynátok a gépről, akkor olvassátok el a tesztet is.

Ha még több hardverrel kapcsolatos videót szeretnétek, akkor a PC World YouTube csatornája szívesen fogad benneteket. Játékokkal kapcsolatos tartalmakért a GameStar YouTube csatornához járuljatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)