Hirdetés

A Vaják széria szakértőjévé akarsz válni? Segítünk benne!

|

Maratoni anyagról van szó, hiszen több mint kétórás lett a teljes Witcher történelem összefoglalónk, amit most egyetlen videóban nézhettek meg.

Hirdetés

Andrzej Sapkowski lengyel író eddig összesen nyolc Vaják könyvvel ajándékozott meg bennünket, mi az elmúlt hónapokban szépen sorban elhoztuk nektek Az utolsó kívánság,  A végzet kardja, a Tündevér,  A megvetés ideje, a Tűzkeresztség, a Fecske-torony, A tó úrnője, és a Viharidő című kötetek összefoglalóját.

Ríviai Geralt eddig megismert kalandjai ezekből a történetekből állnak össze, együtt alkotnak egy nagy egészét, éppen ezért pedig úgy gondoltuk, hogy összefűzzük a korábban közzétett összefoglalókat, amiket így egyetlen hatalmas videó formájában is meg tudnak nézni azok, akik egyszerre szeretnék megismerni az egész Vaják kánont, vagy épp újra fel szeretnék eleveníteni a Fehér Farkas történeteit.

Hirdetés

Ezúttal valóban hatványozottan komolyan kell venni, mikor azt mondjuk, ez bizony tényleg egy hosszú videó lesz, hiszem az alábbi összefoglaló kicsivel több mint két órán át pörög. Dőljetek tehát hátra, indul a mese!

Ha a jövőben sem akartok lemaradni ilyen és ehhez hasonló magyarázóinkról, valamint a többi videós tartalmunkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)