Hirdetés

GameStar Tábor - ilyen volt 2006-ban

|

Ugrunk egy kicsit az időben, 2005 helyett most 2006-ba látogatunk el, ahol még nagy sláger volt a lufifújás. Kevesebb, mint egy hónapra vagyunk az idei tábortól, vészesen fogynak a szabad helyek.

Hirdetés

Jártunk már a 2003-as GameStar Táborban, sőt, a 2004-esbe is visszautaztunk egy kicsit, de hosszú még az út, hogy elérkezzünk a tavalyi táborig.

Régi arcok bukkannak fel nem csak a szervezők, de a táborozók között is. Az epikus, lassított bevonulás például azért is jó, mert láttunk megjelenni kultikus arcokat, akik amikor tehetik, ha nem is az egész hétre, de pár napra lenéznek a GameStar Táborba. Ez azért jelent valamit, nem?

A 2006-os GS Tábor egyik slágere a Call of Duty 2 volt, de befért egy kis Counter-Strike, meg Need for Speed is. A CRT monitor kamerával vett képének vibrálása páratlan élmény, de itt már volt néhány arc, aki laposképernyős megjelenítővel érkezett, megtakarítva ezzel némi energiát magának, és helyet másoknak. Malachit akármivel is állított be, csúnyán leigázott mindenkit Unreal Tournamentben, Judit a mászófalat hódította meg, mazur pedig evett valami finomat, miközben ender és Boe szorították közre. Az 5:23-nál lévő jelenetet külön kiemelnénk.

Szép is volt ez, mint egy sonkás pizza. Ha szeretnétek egy hasonló, de ennél sokkal jobb élményt magatoknak, még nem késő jelentkezni a GameStar Tábor 2013-ba, de érdemes sietnetek: már csak néhány hely maradt, ami annak fényében végképp nem meglepő, hogy egy hónap múlva ilyenkor már mindenki emlékekkel telve pihen otthonában, minden rokonának, a szomszédoknak, a könyvklub tagjainak azt mesélve, milyen feledetetlen élmény is volt a GameStar Online és GameStar magazin szerkesztőivel találkozni, beszélgetni, elverni őket válogatott offline és online játékokban.

A tábor, mint az köztudott, július 14. és 20. között kerül megrendezésre a Földközi-tengertől nem messze fekvő Velencei-tónál, Velencén (nem Velencében, még), a Tópart utca 51. szám alatt nyugvó IFI szállóban, ahol egyébként csinos táncoslányok is szoktak táborozni (a GS táborba jelentkező lányoknak ott lesznek a jóképű GS táboros skacok, úgyhogy lesz választék mindkét nemnek). Nem csak a hangulat miatt, de az értékes nyeremények megszerzésének reményében is érdemes lesz részt venni a rendezvényen, hiszen néhány termék ára bőven meghaladja a tábor díját, így aki azt megnyeri, nem csak az emlékek miatt megy haza nyereséggel.

Jelentkezéshez, illetve ha bármilyen kérdésetek volna, írjatok egy e-mailt Mocsy (Mocsáry József) címére (jmocsary@gamestar.hu), és hogy még tábor előtt megvitathassátok, mit visztek magatokkal, csatlakozzatok a Facebbok eseményhez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)