Hirdetés

GameStar tábor 2018 - az FSP garantálja az erőt a táborozóknak

|

Régóta visszatérő szponzora a GameStar táboroknak az FSP, most is erős ajándékokkal jutalmazza meg a legjobban teljesítőket.

Hirdetés

Minden évben egészen a messzi keletről utaznak az FSP képviselői Magyarországra, hogy megnézzék, hogy mennek a dolgok a GameStar táborban. Hoznak magukkal ajándékokat is bőséggel, power bankek, hűtők, és persze tápok találnak gazdára a résztvevők között.

Hirdetés

Ebben az évben három nagy értékű ajándékot visz el három jó képességű ifjú: kettő gépház és egy táp kerül egy-egy győztes csomagjába. 

A CMT510 egy közepes méretű torony, amit kimondottan e-sportokhoz és hardcore gamereknek terveztek. Négy beépített RGB LED-es ventilátorral érkezik, három átlátszó üvegpanel található rajta, hét PCI-E slotot pakoltak bele, illetve két 3,5"-es HDD és 2 2,5-ös SSD fér el benne. 400 mm hosszú videokártyákat és 165 mm magas CPU-hűtőket tud befogadni.

A másik ház az eggyel fejlettebb CMT520, amibe a beépített 4 RGB-s ventilátor mellé még akár 7 továbbit is berakhatunk. 8 PCI-E, 2 HDD és 4 SSD hely található benne, 423mm-es videokártyát és 163mm magas CPU-hűtőt pakolhatunk bele,  és összekapcsolhatjuk az alaplapi RGB-vezérlőkkel. 

A táp pedig egy 80PLUS Gold-os FSP Hydro GE 650W, ami nagy hatékonysággal, halkan működik, moduláris, strapabíró, biztonságos. És még VR-hoz is tökéletes.

Bármelyiket nyeri majd egy táborozó, boldog lehet, persze miután kitalálta, hogyan cipeli haza. Valahogy biztosan megoldjuk, a lényeg, hogy gyertek a táborba és szabadítsatok meg minket ezektől, a Cenega ajándékaitól, és a többi nyereménytől!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)