Hirdetés

GameStar Tábor 2013 - a 2. nap beszámolója

|

Ködös reggelre ébredtünk. No nem az időjárás romlott el, csak megint egy fárasztó, eseményekkel teli, de újfent élvezetes napon vagyunk túl a GameStar táborban.

Hirdetés

A GameStar Tábor 2013 egy olyan fura hely, ahol a napok pontosan úgyanúgy követik egymást, mint általában. A nulladik és első nap beszámolója után most megtudhatjátok, hogy milyen eseményekkel kecsegtetett a hétfő, és hogy megint meg kellett-e küzdenie a mi drága jó Endrénknek egy nyolclábúval.

Már akár beindíthatnánk a http://kuzdotteendrepokkal.hu weblapot, ahol mindig csak egy „Igen” vagy egy „Nem” felirat lenne látható. Most szerencsére sikerült elkerülni egy, legalább az egyik fél számára végzetes találkozást, ugyanakkor rájöttünk, hogy a szoba előtti falon bizony nem evilági lények tartózkodnak, magukat ügyesen óriáspóknak álcázva. Twitteren fogjuk először bejelenteni, ha megint lesz egy párharc.

 

Az első napon startolt Worms versenyt a nagy érdeklődés miatt nem sikerült időben befejezni, így a reggelt (ami itt dél körül van) ennek folytatásával indítottuk. Szerencsére hamar meglett a nyertes és a két másik dobogós, így áttérhettünk a következő megmérettetésre, a Gears of War 3 versenyre, melyben a technika ördögének aktív tevékenysége miatt a tervezett 2v2 összecsapások 1v1-re változtak. A hős, félelem nélküli katonák a Hotel nevű pályán - ami az egyik legkisebb mindközül - tíz percen keresztül kempeltek egymástól pár méterre, megidézve a Csupasz Pisztoly 2.5 alább látható, emlékezetes jelenetét, mígnem végül láncfűrészpárbalyok döntötték el néhány meccs kimenetelét.

Mindeközben a hatalmas és nagyon sokat érő Samsung tévén a Mortal Kombat verseny zajlott megállás nélkül. Ennek során a résztvevőknek először a saját maguk által választott, jól kiismert karaktereikkel mutathatták meg, ki az úr az arénában, majd a véletlenszerű sorsolással kialakult párbajok pörögtek. Annyira jól haladtunk, hogy még a vacsora illata sem szökött be Velencére, mire az aznapra tervezett játékok végére értünk, így a Rock Band a helyére került, a versenykormányoknál a táborozók a GRID 2-ben száguldoztak féktelenül (mármint szó szerint, aki az első kanyarban összetörte az autóját, az bizony a falat simogatta), Egy picivel arrébb pedig a Rocksmith-ben zúztuk le a Franz Ferdinand Take Me Outját valahogy olyan 47%-os pontossággal.

A videós stáb sem volt rest, életszerű jeleneteknek lehettek tanúi, ha megtekintitek a második nap összefoglaló videóját. Meg persze a táncoktatás is folytatódik, egy apró csavarral. Ma is lesznek versenyek, ha már ötnél több táborozó mászott ki az ágyból, holnap ismét beszámolunk arról, hogy miért jó itt a GameStar táborban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)