Hirdetés

FSP tápok és más ajándékok a GameStar táborban!

|

Régi támogatónk az FSP, aki idén is számos ajándékot adott a GameStar táborra, és lehet, hogy ismét meglátogatnak minket egy bemutató erejéig.

Hirdetés

A tavalyi GameStar tábor nagy meglepetése volt, hogy az FSP képviselői is eljöttek hozzánk, és amellett, hogy tartottak egy érdekes előadást, hoztak néhány ajándékot is, sőt, Facebookos versenyt hirdettek, mellyel két táborozó „soron kívül” nyert egy-egy hardvert.

Idén szerencsére ismét szponzoraink között köszönhetjük őket, és várható, hogy újra meglátogatnak minket. Különböző szóróanyagok, pólók mellett nem kevesebb mint öt FSP Aurum CM 750 tápot ajánlottak fel, melyeket egytől egyig a táborozók visznek haza.

 

És ez még mindig nem a vége! Még egy nagyobb és több kisebb (de azért nem olyan kicsi) értékű nyereményünk hátra van, figyeljétek a GameStar tábor 2015 aloldalt az újabb bejelentésekért.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)