Hirdetés

Super Life - ilyen lenne az életünk 8-biten

|

Eben McCue animációs rövidfilmje az életről, mint játékról.

Hirdetés

Emlékeztek még arra a cikkre, ami szerint az élet bizony nem más, mint egy nagy játék? Valahogy így gondolhatta a Super Life című, igen rövid animációs film készítője, Eben McCue is.

Az viszont valamivel pesszimistább képet fest a lehetőségeinkről, és a rendelkezésünkre álló időről, hogy a videóban az összes életszakaszunkon, kezdő- és záróképernyővel együtt 47 másodperc alatt végigszáguldunk, és az egyenesen előre történő haladás az egyetlen választásunk.

Super Life from Eben McCue on Vimeo.

A 24 éves animátor egyébként maga is dolgozott már a játékiparban és annak környékén, például a ritmusjátékok kategóriájának egyik vezető képviselőjénél, a Harmonixnál, de segített az egyik legnagyobb amerikai gamer kiállítás, a PAX East szervezésében is.

Nektek hogy tetszett a kisfilm?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)