Hirdetés

GameStar Hype 2013.01.28.

|

Bár kicsit későn érkezett, de ma sem maradtok Hype nélkül. Kamerák előtt aDaM!

Hirdetés

A mai adást egy szomorú hírrel kellett indítanunk: 56 évesen elhunyt Normand Corbeil, aki a nagy sikerű Heavy Rain zenei anyagáért felelt. Az ő tiszteletére a Hype-ban ma az általa komponált zenei betétek szólalnak meg. Ezután vidámabb témákkal foglalkoztunk: aDaM megmutatja nektek a Dead Space 3, elképesztő részletességgel kidolgozott, új előzetesét, beszámol a Halo 4 ügyfélszolgálata körüli problémákról és egy Hitman videót is láthattok, amiből kiderül, hogy mik egy bérgyilkos leghatékonyabb módszerei. Ezeken túl is rengeteg érdekességet láthattok, lesz miért nézni a mai adást is, tartsatok velünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)