Hirdetés

Gamescom 2019 - jön a Kerbal Space Program 2

|

Folytatódik a realisztikus űrhajózásról szóló Kerbal Space Program.

Hirdetés

Az oktatási célokra is használt Kerbal Space Program az űr meghódításának kudarcokkal és robbanásokkal kikövezett útján indította el a játékosokat még 2015-ben, első körben PC-n, majd később konzolokon is tiszteletét tette az űrszimulátor. 

Hirdetés

A játék Enhanced Edition változatát kiadó Private Division az idei gamescomon jelentette be, hogy a Star Theory fejlesztőcsapat dolgozik a folytatáson, amely szimplán a Kerbal Space Program 2 nevet kapta. A készítők szerint az alapjaitól építették újjá a koncepciót, hogy megfeleljenek a modern és az új generációs igényeknek, így az űr felfedezése minden eddiginél teljesebb lesz. Saját űrprogramot indíthatunk, masszív űrhajókat építhetünk, változatos kolóniákat alapíthatunk és temérdek más dolgot is megtehetünk, hogy felfedezzük a galaxis titkait. Rengeteg új funkció várja a régi és új játékosokat egyaránt, viszont addig is, míg részletesen megismerhetjük őket, nézzétek meg az első trailert: 

Ha még több részletre vagytok kíváncsiak, nézzétek meg a fejlesztői videót is érdemes sasolni: 

A Kerbal Space Program 2 PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg valamikor 2020-ban. Örültök a bejelentésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)