Hirdetés

Gigabyte alaplap World of Tanks rajongóknak

|

A héten zajló gamescom természetesen nemcsak a videojátékok szerelmesei találtak maguknak szórakozást, hardveres fronton is voltak érdekességek. Például a Gigabyte új alaplapja.

Hirdetés

A Gigabyte a gamescom 2015-ön mutatta be legújabb gamer alaplapját, a Z170X-Gaming 3 névre keresztelt szörnyeteget, melynek megvalósításához egy partnert is találtak.

A Gigabyte társa a bajban (már ha egy új alaplap piacra dobását lehet bajnak nevezni) nem más, mint a World of Tanks, World of Warplanes és World of Warships kiadásáért felelős Wargaming.net, az alaplapnak pedig elsősorban a World of Tanks játékosok fognak örülni, ők ugyanis extra jutalmakat kapnak, ha beruháznak egy ilyenre.

A csúcskategóriás alaplap tökéletes választás az Intel hatodik generációs processzorai mellé. A HDMI 2.0-val valamint USB 3.1-es (normál és C-típusú egyaránt) felszerelt Z170X-Gaming 3 tuningolásra is tökéletesen alkalmas. Az alaplap alkalmas 2 kártyás SLI vagy 3-utas CrissFire konfigurációkhoz is, a csatlakozókat pedig fém borítással látták el, hogy a nehezebb kártyák se okozzanak problémát. Ha további részletekre is kíváncsiak vagytok, látogassátok meg a gyártó oldalát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)