Hirdetés

Gamescom 2019 - már tudjuk, hogy mikor jön a felújított Age of Empires II

|

Nem kell már sokat várni a megújult klasszikusra.

Hirdetés

Már várjuk egy ideje az Age of Empires II: Definitive Editiont, az idei Gamescom Inside Xbox panelje után pedig már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor térhetünk vissza a legendás stratégiai játék világába. A Game Pass tulajdonosok eleve nagyon boldogak lehetnek, ez már csak hab a tortán.

Hirdetés

A felújított játék november 14-én válik elérhetővé a PC-s rajongók számára, mostantól pedig elő is lehet rendelni a klasszikus RTS-t. Különlegesség, hogy azonnal két platform közül is választhatunk, hiszen a Steam mellett a Microsoft Store-ban is helyet kap majd a játék, méghozzá az Xbox Game Pass csomag PC-s verziójának részeként is.  

Ti beruháztok majd a megfiatalított Age of Empires II-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)