Hirdetés

Gamescom 2017 - állatos kiegészítőt kap a The Sims 4

|

Ahogy az egy hónapja kiderült, a jelenlegi generációs konzolok tulajai sem maradnak ki a legutóbbi életszimulátorból, ráadásul azért, hogy még szélesebbre tárjuk a pénztárcánkat, a The Sims 4 kutyusokat és cicákat is virít majd.

Hirdetés

Július végén jelentette be az EA, a Maxis és a Blind Squirrel Games, hogy konzolokra költözik a The Sims 4, várhatóan november 17-től egyengethetjük majd a virtuális családunk mindennapjait és a famíliából nem hiányozhatnak a házi kedvencek sem.

Hirdetés

Ma az Electronic Arts gamescomos előadása során szürreális dolog történt: egy valódi négylábú Instagram-sztárral, a fogszuvasodást okozóan édes Jiffpommal harangozták be a The Sims 4 új, Cats & Dogs névre hallgató kiegészítőjét, amely nem csupán ennivaló tappancsokkal tölti meg a virtuális életterünket, de állatorvosokká is válhatunk, hogy segíthessünk a beteg állatkákon. A csomag november 10-én válik elérhetővé PC-re és Macre, egy héttel a The Sims 4 PS4-es és Xbox One-os megjelenése előtt.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)