Hirdetés

Gamescom 2017 - érdemes lesz többször végigjátszani a Cupheadet

|

A Microsoft konferenciáján bukkant fel a bájos coop játék, amiről legalább annyi újdonság kiderült, hogy sokáig le fogja kötni a játékosok figyelmét.

Hirdetés

Akinek ismeretlen a Cuphead, érdemes utánanéznie, mert egy hangulatában nagyszerű játékról marad le. A klasszikus rajzfilmes megjelenés és a hozzá passzoló remek aláfestőzene mellett a kooperatív mód is imponáló lehet azok számára, akik valami egyedi platformerre vágynak.

A játékról csak elvétve lehet hallani, de Maja Moldenhauer a Cupheadet fejlesztő csapat tagja a Microsoft konferencia keretében mesélt egy kicsit a készülő alkotásról. Hogy ne hagyják ott a játékosok egyszeri kipörgetés után az élményt, bekerül egy úgynevezett new game+ mód. Ezzel a móddal feltehetőleg a következő menet során már minden fegyver elérhető lesz a játék elejétől. A fejlesztők nem konkretizálták miféle extrákkal vethetjük bele magunkat ismét a kalandokba, de biztos szórakoztató lesz még egyszer nekiugrani a kalandnak, amikor már táposabb karakterrel tudunk megbirkózni az egyre erősödő ellenfelekkel.

Szóba került még, hogy Cuphead és Mugman "végtelen" élettel rendelkeznek majd, aminek köszönhetően nem kell a semmiből újrakezdenünk a játékot, ha meghalunk. Mentési lehetőségünk is lesz, illetve a coop módban társunkat is fel tudjunk majd éleszteni ha a nagy csatározás közepette elhalálozna. 

A Cuphead megjelenésére már nem kell sokat várnunk, szeptember 29-én válik elérhetővé Xbox One-on és PC-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)