Hirdetés

Gamescom 2013 - új Destiny képek érkeztek

|

Kaptunk az Activisiontől egy sor gyönyörű képet a Destiny-ből a gamescom 2013-as bemutató után.

Hirdetés

A Bungie osztott világú lövöldéje természetesen kilátogatott a gamescom 2013-ra is és egy sor új képet is kiadtak 2014 egyik legjobban várt játékáról.

A Destiny-ben a játékosok úgynevezett Guardianeneket alakítanak majd, akik a Föld utolsó városát őrzik. A titokzatos mágikus erővel rendelkező karakterünkkel majdhogynem az egész naprendszerünket bejárhatjuk és különböző dinamikus eseményekben, izgalmas kooperatív küldetésekben és kompetitív csatákban vehetünk majd részt.

A képeken láthatjuk a három választható kasztot, a Destiny változatos helyszíneit, fegyvereket, űrhajókat és mindent, amit már legszívesebben mozgás közben látnánk. De arra még várni kell.

A Destiny megjelenéséről egyelőre csak annyit tudunk, hogy valamikor 2014-ben lesz esedékes, viszont a PC-s portról még mindig nincs hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)