Hirdetés

Battlefield 3 - 64 hős katona a caspiani határon

|

Az Electronic Arts gamescomon tartott sajtókonferenciáján bemutatták a Battlefield 3 egyik legkülönlegesebb pályáját.

Hirdetés

 

Karl Magnus Troedsson és Patrick Soderlund amellett, hogy újra elmondták, ez lesz a legjobb Battlefield, és egyben a legjobb modern harcászatot demonstráló játék az évben, bemutatták a Caspian Border nevezetű pályát, amely kizárólag a PC-sek számára lesz elérhető.

Bemutatták még a Battlefield 3 kooperációs módját, melyet egy túszmenekítő küldetés formájában tártak a közönség elé. A Battlelognak köszönhetően mindig képben lehetünk barátaink elért eredményeivel kapcsolatban. Alább a már említett, hatvannégy fős többjátékos pálya látható, és természetesen mivel hatalmas mapról beszélünk, a repülőgépek sem maradhatnak ki. A Battlefield 3 október 27-én startol Európában.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)