Hirdetés

A NetPincér szintet lépett - mostantól még kényelmesebben rendelhetsz!

|

Forradalom a NetPincér háza táján - megújult a platform! Csekkold, hogy mi változott és vegyél részt a GameStarral közös ünnepi nyereményjátékon!

Hirdetés

Az egész éjszakán át tartó videojáték-maraton közben sem kell éhezned, ha az ádáz küzdelemben esetleg lemerülnének a tartalékok. Csillapítsd az étvágyadat a NetPincér megújult platformjáról olyan gamerbiztos street foodokat rendelve, amiket akár menet közben, fél kézzel is elfogyaszthatsz, és új erőre kapva térhetsz vissza a csatába! Fedezd fel a NetPincér teljesen megújult és a XXI. századi igényekhez igazított felületét, de ne csak az ízekben tobzódj. (V)egyél részt a felületköszöntő nyereményjátékon is! 

Hirdetés

Bár az elmúlt 20 évben a NetPincér mindent megtett azért, hogy egyetlen gamer se induljon éhesen a háborúba, azért az oldalra és az appra ráfért már egy kis upgrade. Kissé nosztalgikus pillanat ez, hiszen a régi oldal népszerűsége töretlen volt a felhasználók körében, azonban itt volt már az ideje annak, hogy a platform megérkezzen a XXI. századba.

Mi változott az oldalon? Még kényelmesebben rendelhetsz!

Ha a szemünket néhány röpke pillanat erejéig a monitorról vagy a tv képernyőjéről a NetPincérre vetjük, nemcsak a letisztult dizájnban és az egyszerű navigációban gyönyörködhetünk, de bejelentkezés után máris kiszúrhatjuk a hasznosabbnál hasznosabb funkciókat is. 

Ezek egyike például az Elvitelre rendelés lehetősége, ami igazán jól jöhet, ha a városban jártadban-keltedben éppen útba esik az étterem, ahonnan amúgy is megrendelnéd az ebédre vagy vacsorára szánt bűnös élvezetet. 

Természetesen nem kell rögtön átvenned a megkívánt finomságot, hiszen tovább fokozva a kényelemre szabott élményeket, 3 órás intervallumban választhatod ki, hogy mikorra készüljön el a tűzforró rendelésed. 

Emellett ne feledkezzünk el arról sem, hogy már a címedet sem kell mindenáron bepötyögni, ha nem szeretnéd. Címadás esetén ugyanis a térképről is kiválaszthatod a szállítási címet, de dönthetsz a helymeghatározás mellett is. Csak néhány kattintás az egész.

Mindenképpen lesd meg a megújult oldalt bemutató videót is!

Ami a választékot illeti, arra eddig sem lehetett panasz. Azonban most a rendelői felületen már nemcsak az elviteles és rendelős éttermek külön-külön listázására van lehetőség, hanem az üzletek különálló megjelenítésére is. Az új rendszer amúgy két fő kategória alapján mutatja a választékot, miután kiválasztottad a címed: éttermekre és üzletekre bontva.

Úgyhogy no para: ha a délutáni Overcooked-maraton esetleg házibuliba fulladna, simán meg tudod rendelni az életmentő italokat és rágcsákat. Akkor sincs minden veszve, ha mondjuk elfelejtetted anyukád születésnapját (nem szép dolog...) és egy hatalmas virágcsokorral lepnéd meg a messzi távolból. És persze ha esetleg kifogynál a proteinporból, azt is könnyedén pótolhatod.

Beszéljünk még egy kicsit a kuponokról is

Mostantól kicsit áttekinthetőbbé válik a kuponozás is. Lesznek egyedi kuponkódok, amiket nyereményjátékok és kampányok során kaphatsz majd, mint a mostani játék esetén, de a panaszkezelés céljából kiadott kuponokat már egyenesen a NetPincér Kuponzsebedbe teszi az Ügyfélszolgálat. Nem kell tehát megjegyezned, előkeresned a kódot, csak egyszerűen fogod és hozzáadod a rendelésnél és készen is vagy.

Még valami, ami a fizetést illeti. Mostanában - nem meglepő módon - egyre többen álltunk át a kártyás előre fizetésre és ahol lehet, ott az érintkezésmentes kiszállítás lehetőségével is az átlagosnál többször élünk. Emiatt viszont nem mindig van nálunk készpénz, amit a futárnak borravalóként oda tudnánk adni. 

A mostani upgrade-nél szerencsére ez az életszerű probléma is orvosolva lett, méghozzá a NetPincér GO online borravaló képében. Kártyás fizetés esetén kiválaszthatod a rendelés leadása előtt, hogy szeretnél-e borravalót adni a futárnak, és ha igen, akkor mennyit. 0-ról indulunk és 100 forintokkal emelhetjük a tétet, szóval abszolút rád van bízva minden. De az apróra tuti nem lesz gondod.

Megújult a felület és az app, a NetPincér ünnepel

Egy ilyen kaliberű változást mindenképpen meg kell ünnepelni, úgyhogy a NetPincér és a GameStar ismét közös nyereményjátékra hív téged! Rendelj bármit online fizetéssel a megújult NetPincér felületről augusztus 17-23. között és írd be a rendeléshez a GAMESTAR01 kódot. 

Ezzel automatikusan részt veszel a játékot követő sorsoláson, ahol 5 db White Shark terméket és 25 db 2000 Ft értékű NetPincér kupont sorsolunk ki a szerencsés nyertesek között. Egész pontosan ezek a termékek várnak rátok: 

1 db White Shark SPARTAN (GK-1925) gamer mechanikus billentyűzet - nem angol, hanem magyar kiosztással.

1 db White Shark WILDCAT (GH-2041) gamer fejhallgató

1 db White Shark AZARAH (GM-5003) gamer egér

1 db White Shark SHARK XL, (MP-1967) egérpad

1 db CYCLOPS Full HD webkamera

Ahhoz, hogy ringbe szállj a gamerkényeztető nyereményekért, csak rendelj valami finomat augusztus 17. és 23. között a NetPincér megújult a weboldaláról vagy mobilappon keresztül és írd be a Van kuponod? mezőt használva a GAMESTAR01 kódot. A többi már a szerencséden múlik.

További érdekességekért egyébként érdemes ellátogatnod még a GameStar Facebook és Instagram oldalára, valamint a NetPincér Facebook és Instagram oldalára is.

A részletes játékszabályzatot itt találod meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)