Hirdetés

Pamkutya és JustVidman újra fegyverben - Game Pass Online Fesztivál 1. nap

|

Visszatért a Game Pass Online Fesztivál, a programot pedig egy összeszokott csapat indítja az év egyik legjobban várt játékával.

Hirdetés

Immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Game Pass Online Fesztivál. Bár a koncepciót a szükség hívta életre, a hatalmas érdeklődésre való tekintettel töretlenül azon dolgozunk, hogy újra és újra elhozzuk kedvenc programjaitokat.

Nem lesz ez másként most sem: a következő 10 napban rengeteg ismerős arc mellett újakat is köszönthetünk majd, a program pedig minden eddiginél izgalmasabb, pörgősebb lesz. Ha egyik streamről sem akartok lemaradni, akkor bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, és bökjétek be a csengettyűt is.

Hirdetés

A fesztivál első napján a virtuális színpadot az FPS játékok megállíthatatlan triója sajátítja ki, hiszen Pamkutya Márk és Norbi mellé most is csatlakozik JustVidman.

A srácok eddig is mindig nagyot mentek a Battlefield streamekben, bizonyára nem lesz ez másként most sem, amikor a Battlefield 2042-ben próbálnak szerencsét.

A Game Pass Online Fesztivál adásai november 28-ig minden este 7-től jelentkeznek. Ha többet akartok tudni, kattintsatok ide!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)