Hirdetés

Mogács Dániellel és RTX kártyákkal indul a Game Pass Online Fesztivál első hete

|

A Game Pass kínálat legjobb játékaival, ütős ajándékokkal, és rengeteg sztárvendéggel veszi kezdetét a tavaszi Game Pass Online Fesztivál.

Hirdetés

Május 10-től immár harmadik alkalommal költözik be a gamerek szobáiba a Game Pass Online Fesztivál, ahol ezúttal három héten keresztül pörögnek majd a legjobb játékok, izgalmas kvízek és érdekfeszítő beszélgetések, és nemcsak a gamer világ jeles képviselői, hanem olyan szakértők és meghívott vendégek is tiszteletüket teszik, akikről talán nem is gondoltátok volna, hogy aktívan játszanak.

Az új menetrendet követve hétfőnként Hardver Talk Show-val várunk mindenkit a GameStar YouTube csatornáján, ahol ezúttal az RTX korszakot vesézzük majd ki.

Kedden Mogács Dániel ontja a démonok vérét a Doomban, szerdán pedig a hazai autós élet két megkerülhetetlen figurája, Wéber Gábor és Winkler Róbert száguldoznak majd a virtuális pályákon.

Hirdetés

A csütörtöki Minecraft Dungeons után pénteken útjára indul a fesztivál GTA V role play sorozata, a hetet pedig a Checkpoint csapata zárja majd mélyenszántó gondolatokkal.

De mielőtt eljutunk odáig, még próbára tesszük a GameStar csapat tudását egy fergeteges kvízben szombaton, amibe ti is becsatlakozhattok.

Nem csak azért lesz érdemes játszani, hogy megmutassátok, nálunk is többet tudtok a videojátékokról, hanem azért is, mert a Game Pass Online Fesztivál kvízbajnoka egy LG Ultragear monitorral lesz gazdagabb! Szerintünk ez egy kihagyhatatlan lehetőség.

Ha ti sem akartok kimaradni a játékokból, akkor csapjatok le a Game Pass Ultimate előfizetésre, hiszen a fesztivál ideje alatt a Konzolvilágnál most kettőt kaptok egy áráért!

A csatornánkra pedig már csak azért is iratkozzatok fel, mert így biztosan nem maradtok le az adásokról. Ne feledjétek, május 10-től 30-ig minden este 7-től jelentkezünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)