Hirdetés

Dobos Evelin és Ganxsta Zolee a lasztit kergetik, Pamkutyáék a felhők közé emelkednek

|

Videojátékos livestreamek, Mary Popkids koncert, retro gamer kvíz, és persze még egy Checkpoint podcast vár benneteket a Game Pass Fesztivál harmadik, egyben utolsó hetén.

Hirdetés

Ma este fogunk a Game Pass Fesztivál második hetének végére érni, ismét egy Checkpoint podcasttal zárul a vasárnap. A mókának azonban még koránt sincs vége, egy teljes héten át még pörgetni fogjuk az őszi fesztiválszezont.

Az ütemterv marad a régi, azaz hétfőtől csütörtökig videojátékos adások váltják egymást, majd pénteken karanténkoncertet tartunk, szombaton jön egy új kvíz show, vasárnap este pedig elszabadul minden, aminek el kell szabadulnia, és érkezik az utolsó Microsoft éjszakák.

A kezdési időpont az utolsó héten sem változik: minden este 7 órától indulnak az élő adások Kaci és Kiss Imi vezénylete mellett a GameStar YouTube csatornáján

Hirdetés

Hétfőn rögtön négy streamer is érkezik (daev, Paplovag, Sirius és Videojáték Zsolti), akik együtt fogják kipróbálni a Grounded nevezetű túlélőjátékot, amelyben a hátsókertben kell majd felvenniük a harcot az élővilággal az összezsugorodott karaktereiknek. Kedden maradunk a túlélőjátékok zsánerénél, Bazska és Szalay Isti pörgeti majd az ARK: Survival Evolved Explorer's Editiont. Szerdán kiadjuk a felszállási engedélyt, Németh Zoltán és a Pamkutya duó próbálja meg a levegőben tartani a Microsoft Flight Simulator gépeit. Végezetül csütörtökön Dobos Evelin és Ganxsta Zolee esik neki a FIFA 21-nek - sajnos betegsége miatt Majka végül nem tud részt venni a fesztiválon.

Pénteken a játékokat kicsit félretesszük, és helyette egy Mary Popkids karanténkoncerttel jelentkezünk, majd szombaton jön az utolsó kvíz show, ezúttal egy retro gamer kvíz formájában. Az őszi Game Pass Fesztivál legutolsó estéjén pedig Stöki, Grath, mazur, HP és Sasa érkezik, egy Checkpoint Podcast zárja az egész őszi etapot. A téma ezúttal a Bethesda és a Microsoft Games Studios elég mozgalmas múltja és izgalmas jövője lesz. 

Az esti adásokat a GameStar YouTube csatornája mellett az Xbox Magyarország Facebook oldalán is nézni tudjátok, de ne felejtsétek el, hogy a szereplők mindig a YouTube-chatet fogják figyelni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)