Hirdetés

Game Pass Online fesztivál - ezért lesz érdemes követni a közvetítéseket a 3. héten!

|

Színészek beszélgetnek, a The Biebers zenél, de természetesen játékra is jut idő a Game Pass Online fesztivál 3. hetén.

Hirdetés

Ma este 19:00-tól visszatér Stöki, Grath, Mazur, HP és Sasa, hogy megvitassák, mit várhatunk a next-gen konzoloktól, és valószínűleg legalább annyira jó lesz a hangulat, mint a Videojáték-ipar 2020-as évéről szóló adás során, úgyhogy ha kellően szakmai, mégis kellemesen szórakoztató podcastot (vagy vodcastot) akartok hallgatni, ne hagyjátok ki!

Hirdetés

Természetesen május 18-24. között is folytatódik a Game Pass Online fesztivál a szokásos menetrenddel: hétfőtől csütörtökig gameplay streamek, pénteken koncert, hétvégén beszélgetések várnak titeket. A 3. hét műsora a killakikittes Azával, indul, aki Jump Force-ozni fog, majd kedden Goodlike próbál úton maradni a DiRT Rally 2.0-ban. Szerdán Daev igyekszik nem agyvérzést kapni az Ori and the Will of the Wisps bájos, de kegyetlen világában, csütörtökön pedig László Viktória próbálja kigyógyítani mindenféle bizarr betegségekből a Two Point Hospital világának lakóit.

Pénteken a The Biebers zenekar lép fel nálunk, szombaton Sztarenki Dóra, Anger Zsolt és Kautzky Armand beszélgetnek mindenféléről Kiss Imivel, vasárnap pedig a legjobb Xbox játékokról lesz szó a Checkpoint élő különkiadásában.

A közvetítések mindig 19:00-kor indulnak és legalább 21:00-ig tartanak, a GameStar YouTube csatornáján vagy az Xbox Magyarország Facebook oldalán tudjátok őket követni. Tartsatok velünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)