Hirdetés

A Doom és a Halo legendája - Game Pass Online Fesztivál 7. nap

|

A Checkpoint Podcast csapata ezúttal a játéktörténelem legismertebb FPS franchise-airól elmélkedik élőben.

Hirdetés

A Game Pass Online Fesztivál egyik legnépszerűbb programja a Microsoft Éjszakák Checkpoint Podcast, ahol Stöki, Grath, Sasa, HP és mazur a játéktörténelem egy-egy fontos pontját járja körül. Aztán néha persze elszabadulnak az indulatok és letérnek a kijelölt útról, de ettől csak még szórakoztatóbb lesz az adás.

Ma nem kisebb dologra vállalkoztak, mint hogy körüljárják a Microsoft családhoz nemrég csatlakozó Doom, és a konzolos lövöldéket igazán naggyá tevő Halo franchise-okat.

Hirdetés

Az adás szokás szerint este 7-kor kezdődik, a műsort a GameStar YouTube-csatornáján és az Xbox Magyarország Facebook-oldalán követhetitek majd. Az első hét teljes programját itt éritek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)