Hirdetés

Mennyire megy a Counter-Strike: Global Offensive?

|

Minden fegyver spray patternjét ismered, vagy csak szerencsésen célzol? Akárhogy is, a CS: GO verseny téged is vár a következő GameNighton.

Hirdetés

Olvashattatok már arról, hogy lesz League of Legends és Call of Duty 2 versenyünk, de még egy játékkal szeretnénk kedveskedni a PC-seknek. Ez most már jó ideje állandó visszatérőnk, a Counter-Strike: Global Offensive.

Mint ahogy eddig, úgy ezúttal is 1v1 versenyt tartunk, melynek során szűk (aim típusú) pályákon zajlik a harc. A versenyre képzettségi szinttől függetlenül bárki nevezhet, és mindent mi biztosítunk - a ti feladatotok csak annyi, hogy eljöjjetek a GameNightra, feliratkozzatok, majd leüljetek és kihozzátok magatokból a maximumot. Egyenes kieséses rendszerben megyünk, aki egy meccset megnyer, továbbjut a következő körre, aki veszít, kiesik. A győztes jutalma egy ajándékcsomag lesz.

A hátralévő napokban további infókat árulunk majd el a konzolos versenyeinkkel és a GameNight további programjaival kapcsolatban. Jelezzétek az eseménynél, hogy ott lesztek, így biztosan nem maradtok le semmiről!

GameNight július

Időpont: 2016. július 29. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight július

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)