Hirdetés

Ezekkel játszunk decemberben

|

Az év utolsó hónapja leginkább a PlayStation 4-ről fog szólni, de néhány „apróság” azoknak is marad, akik még nem lépnek be a következő generációba.

Hirdetés

A PlayStation 4-es címeket leszámítva mindössze három olyan játék volt, amit különös izgalommal vártunk: az egyik a Gran Turismo 6, a másik a Broken Sword 5, a harmadik pedig természetesen a South Park: The Stick of Truth. A háromból kettő rendben meg is jelenik a héten, az utolsó viszont jövőre csúszott - de sebaj, a december kiváló alkalom arra, hogy pótoljuk az éves lemaradásokat, megkapjuk karácsonyra azokat a játékokat, amikre eddig nem volt keret (vagy bevásároljunk a Steam leárazásaiban). Az európai PlayStation 4-es megjelenéseket egy korábbi cikkben összegyűjtöttük, hogy itthon ezek közül mi lesz kapható, azt egyelőre még nem tudni. Készüljetek úgy, hogy mind, aztán ha mégsem, akkor legyetek türelmesek.

Star Wars: The Old Republic - Galactic Starfighter - december 3. - PC

Az SWTOR egyik legizgalmasabb kiegészítője lesz elérhető az előfizetők számára holnap (a Preferred tagok januártól, mindenki más pedig februártól játszhat vele), a Galactic Starfighter ugyanis 12v12-es űrcsatákat tesz lehetővé. Többféle űrhajó közül lehet majd választani, amik többféleképpen feleszhetőek. Nagyon kíváncsiak vagyunk rá.

Battlefield 4: China Rising - december 3. - PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, PlayStation 4

Szintén holnap jön a Battlefield 4 előrendelőinek ingyenes, négy pályát, számos fegyvert, két új kütyüt, Bombereket és egy crossmotorokat is tartalmazó tartalmazó China Rising DLC. Egyelőre csak a Premiummal rendelkező felhasználók próbálhatják ki, a többieknek december 17-ig kell várniuk.

Broken Sword 5: The Serpent's Curse - Episode 1 - december 4. - PC, Mac, Linux

Mindannyiunk legnagyobb örömére végre visszatér a Broken Sword sorozat az ötödik résszel, ami közel kétszer annyi támogatást kapott Kickstarteren, mint amennyire a fejlesztőknek szüksége lett volna. A Revolution Software folytatja George és Nico kalandjait, picit a jelen korhoz igazítva a megjelenítést. Ezzel nagy kockázatot vállalnak, de meglátjuk, hogy sül el. Számítógépek mellett mobilokra és Vitára is megjelenik.

Scribblenauts Unlimited - december 6. - Wii U

A Scribblenauts sorozat szintén folytatódik, de az Unlimited minden szinten igyekszi rátenni egy lapáttal az eddigiekre. Amellett, hogy kidolgoztak egy háttértörténetet, a Wii U-s változatba kooperatív mód is került, és olyan karakterek cameóznak benne, valamint olyan tárgyak jelennek meg, amiket a Super Mario és Legend of Zelda sorozatokból emeltek át. Az Egyesült Államokban és Ausztráliában már több mint egy éve megjelent, PC-re Európában már idén februártól kapható.

 

Gran Turismo 6 - december 6. - PlayStation 3

A Polyphony még nem akarja búcsúztatni a jelenlegi generációt, nem engedhették úgy el a PlayStation 3-at, hogy csak egy GT-t adnak ki rá. Egy héttel a PlayStation 4 megjelenése előtt jön a Gran Turismo 6, a széria eddigi legteljesebb része, amivel például a 15. évfordulót is ünneplik. Több mint 1200 autót vezethetünk 100 különböző pályavariáción, sőt, még a Holdra is ellátogathatunk egy az Apollo 15-ről mintázott holdjáróval.

Europa Universalis IV: Conquest of Paradise - december 11. - PC

December 13. előtt még egy megjelenés van, amire különösen érdemes odafigyelni, és ez az Europa Unversails IV első kiegészítőjéhez tartozik. A csomagban a „szép új világ” felfedezése a cél. Szóval kimozdulunk Európából, de nem biztos, hogy nyugatnak kell indulni, ahogy Kolumbusz tette - a világ véletlenszerűen generálható.

A kérdés adott: ti mivel játszotok decemberben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)