Hirdetés

Téged mi idegesít fel legjobban az online multiplayer játékokban?

|

Újabb izgalmas kutatással jelentkezik az ELTE, a legszerencsésebb kitöltők pedig értékes vásárlási utalványokat kaphatnak.

Hirdetés

Ha rendszeresen olvassátok a GS-t, akkor valószínűleg találkoztatok már a fontos társadalmi témákkal és a videojátékosok számára is érdekes ügyekkel foglalkozó Extra Life rovatunkkal, amelynek keretében számos kutatásról számoltunk már be szakértői segítséggel. Többek között olyanokról van szó, mint a szülői felelősség a játékfüggőség kialakulásában a gyermekeknél, a Twitch használatának túlzásba vitele, vagy éppen a celebek iránti rajongás fokozatairól

Az ELTE és a PPKE Pszichológiai Intézetének csapata - Dr. Zsila Ágnes (ELTE, Pázmány Péter Katolikus Egyetem) és Dr. Orosz Gábor (Artois Egyetem) vezetésével - most újabb kutatásban kérik a segítségeteket, ezúttal azokat a viselkedéseket vizsgálják, amik igazán kiborítóak a játékosok számára a multiplayer játékokban. Kifejezetten olyanok közreműködését kérik, akik elmúltak 14 évesek és az elmúlt egy évben játszottak ilyen videojátékokkal. 

Hirdetés

A felmérés egy teljesen anonim, online kérdőívet takar, és a kitöltése nem fog elvenni sok időt az életetekből, körülbelül 10-15 perc alatt meg is van.  És érdemes is rászánni a kutatásra azt a negyedórát, mivel a résztvevők egyrészt egyéni visszajelzést kaphatnak arról, hogy mennyire magas a tűrőképességük ezekben a bosszantó helyzetekben, másrészt a kitöltők között értékes nyereményeket, 1 db 10 000 forintos, 1 db 20 000 forintos és 1 db 50 000 forintos Media Markt vásárlási utalványt sorsolnak ki.

Fontos, hogy a nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik végig kitöltik a kérdőívet, és csak egy e-mail címet kérnek el annak érdekében, hogy fel tudják venni a kapcsolatot azzal, aki nyer. Az információkat bizalmasan kezelik. 

Ha érdekel benneteket a kutatás, ide kattintva tudjátok kitölteni a kérdőívet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)