Hirdetés

Egyedi gamer kiegészítőket gyárt az IKEA

|

Ergonomikus csuklótámasz és mouse bungee is lesz a 3D nyomtatott kínálatban.

Hirdetés

Gamer szempontból eddig nem volt kifejezetten izgalmas az IKEA kínálata, a vállalat azonban most partneri megállapodást kötött az e-sporttal foglalkozó Area Academy-vel és a protéziseket gyártó Unyq-kal, hogy kifejezetten játékosoknak gyártsanak kiegészítőket.

Hirdetés

At Uppkoppla (ami egyébként online-t jelent) névre keresztelt  sorozatban első körben három termék lesz elérhető. Egy mouse bungee, ami a levegőben tartja az egér kábelét, így az nincs útban játék közben, néhány textúrázott billentyű-sapka a kényelmesebb használatért, valamint egy egyedi csuklótámasz is.

Túl sok részlet egyelőre nem derült ki, de az Uppkoppla kiegészítők lényege, hogy a 3D test-scannerek segítségével a felhasználók egyedi igényeihez szabják majd a termékeket. A most bemutatott prototípusok mellett asztalok, székek és egyéb eszközök is készülnek majd, a vállalat célja pedig az, hogy a tapasztalatokat felhasználják olyan kiegészítők gyártásához, amit fizikai fogyatékossággal élőknek szánnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)