Hirdetés

Győrfi Pált katonák zavarják vissza otthonába a Magyar Honvédség mókás videójában

|

Nem úgy megy az, hogy valaki egy egész országnak rágja a szájába, hogy maradjon otthon, aztán ő maga kóborolni indul.

Hirdetés

Győrfi Pál az utóbbi hetekben folyamatosan csúcsokat döntöget mémként, fiával közös és saját videói is hatalmasat mennek a közösségi oldalakon. Most épp a Magyar Honvédség Facebook oldalán bukkant fel és nem hazudtolta meg önmagát. 

Hirdetés

Az alábbi humoros felvételen ugyanis az látszik, ahogy a szóvivő vígan kilépne a kertkapunk, de két orvosi maszkos katona útját állja, és kedvesen megkérik, hogy ha nem alapos indokkal akarja elhagyni otthonát, akkor ugyan legyen már szíves visszafáradni. Győrfi Pál természetesen így is tesz. 

A kijárási korlátozás tehát továbbra is érvényben van, lakóhelyeteket csak a vonatkozó rendelkezésben felsorolt alapos indokok valamelyike miatt hagyhatjátok el ti magatok is. Ügyeljetek erre, vigyázzatok egymásra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)