Hirdetés

Ilyen volt a nyár leghűsítőbb bulija

|

A hétvégén lezajlott a Chio Mozdulj Gamer nagyszabású Vízipisztoly Csatája, a Millenárison rengetegen fröcskölték egymást önfeledten. Mutatjuk, milyen remek volt a hangulat.

Hirdetés

Múlt hét szombaton, azaz augusztus 27-én tartotta meg a Chio Mozdulj Gamer azt a bulit, ahol garantáltan senki sem maradt szárazon. A Vízipisztoly Csata rengeteg embert vonzott a Millenárisra.

Az idő is a vízipisztolyos eseménynek kedvezett, hiszen verőfényes napsütésben locsolhatták egymást a Vízipisztoly Csata résztvevői. Ahogy minden Chio Mozdulj Gamer rendezvény, a vízipisztolyos móka is teljesen ingyenes volt, mindössze előzetes regisztrációra volt szükség ahhoz, hogy valaki részese lehessen ennek a hangulatos nyárzáró eseménynek. 

A Chio Mozdulj Gamer - Vízipisztoly Csata képeit itt tudjátok megnézni.

A rendezvényen készült videót pedig fentebb indíthatjátok el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)