Hirdetés

Az ország legnépszerűbb videósaival is pacsizhattok a balatoni Mozdulj Gameren

|

Szalay Isti és Luckey sem hagyja ki a siófoki Chio Mozdulj Gamert.

Hirdetés

A rengeteg ütős sportprogram, videojáték és a nyugalom fellegvára, vagyis a GameStar Chill Zone mellett az sem elhanyagolható szempont, hogy a siófoki Chio Mozdulj Gameren két népszerű youtuberrel is találkozhattok. 

Hirdetés

A kétnapos balatoni Mozdulj Gamert augusztus 15-én és 16-án rendezik meg a siófoki Plázson (Petőfi sétány 3, Siófok, 8600), ahol tiszteletét teszi a Mozgalom két korábbi nagykövete is, akikkel természetesen lehetőség nyíl majd fotózkodni vagy épp együtt játszani. Az első napon, vagyis augusztus 15-én szerdán rögtön Szalay Isti érkezik meg. Ha még emlékeztek, Isti nagyjából egy éve volt Mozdulj Gamer nagykövet, akkor a teniszt választotta saját sportágának, amit természetesen egy videó formájában is bemutatott nektek. 

Másnap, augusztus 16 csütörtökön pedig Luckey látogat el a helyszínre. Vele legutóbb a tavaly márciusi Mozdulj Gameren találkozhattatok, ahol ő is részt vett az őrületes buborékfoci bajnokságon. 

Ne felejtsétek el, hogy az első 100 regisztráló számára a Plázsra való belépés is teljesen ingyenes lesz. Regisztrálni ide kattintva tudtok. Maguk a Mozdulj Gamer programok a Plázs összes vendége számára díjmentesek lesznek.

Chio Mozdulj Gamer Siófokon

Időpont: 2018. augusztus 15-16., 10:00-18:00
Helyszín: Plázs Siófok - Petőfi sétány 3, Siófok, 8600
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)