Hirdetés

Holnap kezdődik a kétnapos siófoki Chio Mozdulj Gamer, neked is ott a helyed!

|

Holnap indul a nyár egyik legnagyobb gamer bulija, a Mozdulj Gamer két teljes napon át a siófoki partokat uralja.

Hirdetés

Remélem már mindenki bepakolta a fürdőrucit és a strandtörölközőt, holnap pedig siófok felé veszi az irányt, ahol a Plázson (Petőfi sétány 3, Siófok, 8600) elstartol a következő Chio Mozdulj Gamer, ami ezúttal egy kétnapos rendezvény lesz. 

Hirdetés

Bizony, augusztus 15-én és 16-án is részt vehetnek a Plázs vendégei egy csomó izgalmasnak ígérkező sportprogramon. Visszatérnek a legnagyobb Mozdulj Gamer klasszikusok, nem maradhat ki például a lasertag verseny, a vízipisztoly csata, de természetesen lehet majd pingpongozni, kosárlabdázni és röplabdázni is. A legjobb videojátékokról ezúttal is a PlayIT csapata gondoskodik, a PlayIT Gamer Zónájában négy sátrat töltenek meg a legújabb játékkonzolok és VR-headsetek. Ha egy kis pihenésre vágytok, akkor mindenképpen térjetek be a GameStar Chill Zone-ba, ahol babzsákokon elterpeszkedve olvasgathattok GameStar magazinokat. 

Kedvenc videósaitok sem hagyják ki a Mozdulj Gamert: szerdán Szalay Isti, csütörtökön pedig Luckey várja, hogy lepacsizhasson veletek és együtt próbálhassátok ki a játékokat. 

Ne feledjétek, hogy a Plázs összes vendége számára díjmentesek lesznek maguk a Mozdulj Gamer programok. 

Chio Mozdulj Gamer Siófokon

Időpont: 2018. augusztus 15-16., 10:00-18:00
Helyszín: Plázs Siófok - Petőfi sétány 3, Siófok, 8600
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)