Hirdetés

Pénzjutalom jár ezért a röhejesen nehéz Trackmania pálya teljesítéséért, de még senkinek sem sikerült

|

Amikor a világ legjobb Trackmania versenyzői nem tudnak végigvinni egy 30 ezer dolláros kihívást, akkor ott tudod, hogy van baj.

Hirdetés

A Trackmania és annak kitartó közössége érdekes szubkultúrája a gaming világnak. Az árkád versenymóka a mai napig egy izgalmas csatatere a reflexeiket és ügyességüket próbálgató pilótáknak, de van egy-egy kihívás, amelyen még a legjobbak is elbuknak.

Ilyen volt a 2022-ben megjelent Deep Dip, a 14 szintes, vertikális versenypálya, amelynek szintjeit vagy egyhuzamban viszed végig, vagy kezdheted az egészet elölről.

A "torony" annyira brutálisan kemény volt, hogy a közösség összedobott 1000 dollárt, amit a pálya első meghódítóinak ajánlottak fel. A Deep Dip történetéről Wirtual egy videót is összerakott áprilisban, pontokba szedte az egész kihívás múltját és jövőjét. A beszámoló végén jött a bejelentés, hogy érkezik a Deep Dip 2, és a második kör jóval keményebbnek ígérkezett, mint az első.

Hirdetés

A közösség ennek teljesítésére 30 000 dollárt rakott össze, a jutalom megsokszorozása jó okkal történt. Az új torony 16 szintből áll, minden lépcsőfoka kész rémálom.

A május 4-én történt megjelenés óta senki sem tudta befejezni a Deep Dip 2-t, és a fentebb említett Wirtual 14 szint után ki is szállt a mókából. Szerinte ez már annyira nehéz, hogy egyszerűen nem szórakoztató.

"Fél óra hibátlan, lezuhanás nélküli vezetésbe kerül az, hogy egyáltalán eljuthass a legnehezebb szintre. Ez nem egy kifejezetten nagy élmény."

Jelenleg három játékos próbálja befejezni a tornyot: Lars_tm, Hazardu és Bren_TM2. A srácok ugyan mindent beleadnak, de amikor a legkisebb hiba is azonnali kudarcot jelent, akkor megkérdőjeleződik az egész kihívás értelme. A Trackmania közösség azon az állásponton van, hogy egyszerűen túl nehéz a pálya, és a Deep Dip 3-nál az alkotóknak számításba kell venniük majd a mostani állapotokat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy a lehetetlennek tűnő feladat szépen összehozta és aktivizálta a játék közösségét, és a gaming sajtó is felfigyelt a bulira. Ennyi haszna már egészen biztosan volt a történetnek.

Ha érdekel benneteket a "torony" teljesítéséért folytatott verseny, akkor itt követhetitek az eseményeket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)