Hirdetés

LoL Worlds 2018 - összetört az amerikai álom

|

Tegnap véget értek az elődöntők, és az európai csapatok rajongói egy emberként lélegezhettek fel: lesz egy csapatuk a döntőben.

Hirdetés

Szombaton és vasárnap került megrendezésre a League of Legends idei világbajnokságának elődöntője, amiben a G2, az Invictus Gaming, a Cloud9 és a Fnatic küzdöttek az életben maradásért.

Hirdetés

Az első kört a G2 és az Invictus játszották, aminek már az első percében egyértelmű volt a kínai fölény. Az iG összesen 3 menet alatt csukta össze az európai ötöst, mindhárom forduló 30 perc alatt pörgött le, az Invictus pedig mindegyikben megtartott egy átlagos, 13 ezer aranyas előnyt. Nem volt kérdéses, hogy ki fog továbbjutni.

A vasárnapi Cloud9 vs. Fnatic találkozó is csak picivel volt hosszabb. Az átlagos játékidő 32 perc volt, és bár a 2. és 3. menetben az amerikai srácok próbálkoztak néhány taktikusabb húzással, Caps és Bwipo gyorsan útját állták ezeknek.

Ezzel eldőlt, hogy a döntőben a kínai Invictus Gaming és az európai Fnatic fognak találkozni. Az első kört egy hatalmas nyitóceremónia előzi meg, ahol több fellépő is pörgeti majd a hangulatot. A buli fénypontja a Madison Beer, [G]I-DLE, és Jaira Burns hármas által előadott titokzatos szám lesz, amit a Riot rakott össze.

A világbajnoki döntő nyitó ceremóniája helyi idő szerint vasárnap 8:30-kor lesz, a meccs pedig 9-kor kezdődik.

Az MNEB két utolsó LoL selejtezője is közeleg, készüljetek fel rá!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)