Hirdetés

Ha érdekel az e-sport, a Lenovo Legion Legends szombati LoL-döntőjén a helyed

|

A selejtezőkön és az elődöntőkön már túl vannak a csapatok, mostanra csak a legjobbak maradtak talpon.

Hirdetés

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is nagyszabású versenysorozatot hirdetett a Lenovo, ráadásul nem kevesebb mint 5 millió forint összdíjazással. A Lenovo Legion Legends júniusig tartó tavaszi sorozatának online selejtezőin bárki elindulhatott, de közülük csak a legjobbak és legkitartóbbak vehették célba az offline megrendezett döntőket, miután sorra átléptek ellenfeleiken.

A játékosok Counter-Strike 2-ben, League of Legendsben, Rainbow Six Siege-ben, Rocket League-ben, valamint Valorantban mérhették össze képességeiket, és ezek közül a LoL májusi döntőjére 25-én, azaz szombaton kerül sor a budapesti Gamerlandben.

Hirdetés

Bár az összecsapásokat a Twitchen is lehet élőben követni, kedvenceink buzdítása a monitor túloldaláról össze sem hasonlítható a helyszíni szurkolás izgalmával, amikor a Gamerland alkalomhoz illően berendezett termében szinte vibrál a levegő a feszültségtől. A hangulatot Gacsó Patrik, azaz Blackii hivatott fokozni, aki nem csak kommentátori minőségben lesz jelen, az ő csatornáján nézhetik az ötfős formációk mérkőzéseit, akiknek nem áll módjukban kilátogatni a döntőre. A belépő egyébként ingyenes.

Azt érdemes még tudni, hogy a hagyományoktól eltérően a döntőkben nem asztali gépek állnak az e-sportolók rendelkezésére, hanem gamerlaptopok, amelyeket értelemszerűen a Lenovo biztosít a részvevőknek (bivalyerős Legion Pro 7-esekről van szó).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)