Hirdetés

League of Legends - könnyfakasztó "a mi sportunk" videó

|

Régen volt már a Season 1, ahol kerti székeken ücsörögve a fejlesztők nézték csak a legjobbak harcát. Hatalmasat robbant az e-sport, erről mesél a Riot új videója.

Hirdetés

A korszakos "sport-e az e-sport" vita most mindegy is, mert a League of Legends játékosoknak az számít, hogy Phreak pincéjéből telt házas, hatalmas arénákba költözött kedvenc játékuk.

Hirdetés

A "Mi játékunk" c. videóban az elmúlt évek nagy pillanatait láthatjuk, kezdve az idei világbajnoksággal, ahol az SKT-T1 elszenvedte első komolyabb vereségét. Akármi is a véleménye valakinek, az tagadhatatlan, hogy a a Riot legújabb videója gyönyörűen összefoglalja, hogy miért is olyan fontos jelenség ez a világban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)