Hirdetés

Ha másnak nem is, ennek mindenképp örülhetünk a Sony új multis lövöldéje kapcsán

|

A Concord egyelőre nem győzte meg a közösséget, de a Sony ugyanazt próbálja majd meg vele, ami a Helldivers 2-nek igencsak bejött.

Hirdetés

Azzal kevesen vitatkoznának, hogy a State of Playen bemutatott Concord trailerei jól néztek ki. A hangulat A galaxis őrzői-filmek legjobb pillanatait idézte, de amint kiderült, hogy valójában egy PvP shooterről van szó, a lelkesedés szintje átzuhant a padlón.

Jelenleg épp a Marvel Rivals, a (nem létező) Deadlock és a Concord is az Overwatch és az Apex Legends babérjaira törne, és sokak már nagyon unják ezeket a próbálkozásokat.

Hirdetés

Akárhogy is, van egy biztató jel, ami miatt a Concord mégis sikeres lehet: a PlayStation Store-os adatlapja szerint nem kérnek majd teljes árat érte, így 28-30 ezer forint helyett hazánkban 14 990 forintot kell majd leszurkolnunk a hősalapú FPS-ért. A Deluxe Edition egy fokkal borsosabb áron, 22 490 forintért lesz megvásárolható, és a következő extrákat tartalmazza:

  • 16 karakter kinézet
  • 72 órás korai hozzáférés
  • Monarch Pack

Ezeken felül minden előrendelő (legyen szó Standard vagy Deluxe Editionről) garantált béta hozzáférést kap majd a júliusi teszthez. A Concord maga augusztus 23-án érkezik PC-re és PlayStation 5-re.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)