Hirdetés

Egy spanyol kastélyban rendezik meg az idei Red Bull Wololo versenyt

|

Egy év kihagyás után visszatér a Red Bull Wololo, amiben az Age of Empires játékok legjobbjai mérhetik össze tudásukat.

Hirdetés

Oké, hogy a League of Legends és a Counter-Strike 2 a legnépszerűbb e-sportok napjainkban, de ha mindenki csak ezekből rendezne versenyt, hamar telítődne a piac. A Red Bull már hetedik alkalommal hozza össze a Red Bull Wololo eseményt, amiben az Age of... játékoké a főszerep: ezúttal négy játék kerül majd színre, az Age of Empires I (kis csalással az AoE II: Definitive Edition Return of Rome kiegészítőjének formájában), az Age of Empires II: Definitive Edition és az Age of Empires IV mellé az Age of Mythology: Retoldot is hozzácsapják.

A rendezvény döntőjének a spanyolországi Castillo de Almodóvar del Río ad otthont, amit még a VIII. században építettek, és részben itt forgatták a Trónok harca 7. évadát. 2022-ben Németországba, a heidelbergi várkastélyba vitték az eseményt, ami egyébként arról nevezetes, hogy ott van a világ legnagyobb boroshordója.

Hirdetés

Az össznyeremény 60 ezer dollár, ezért küzdhetnek a résztvevők négy napon át, október 3. és 6. között. Az egészet a Red Bull Gaming YouTube és Twitch csatornáin fogják közvetíteni.

Még nem késő nevezni: az AoE II utolsó, online kvalifikációjára augusztus 10-18. között kerül sor, az AoE IV legjobbjait pedig július 20. és augusztus 5. között eresztik majd egymásnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)