Hirdetés

Az év hőse a gamer, aki egy 2 millió dolláros versenyen sem lőtte le a lecsatlakozott ellenfelét

|

Hasznos dolog a pénz, de a becsületet sokkal többre tartja a profi Apex Legends játékos.

Hirdetés

Ugyan nem lehet minden játékot egy kalap alá venni, de némi általánosítással azért elmondható, hogy számos gond van a többjátékos címek közösségeiben dúló kultúrával, legyen szó akár a chatekben uralkodó stílusról, a csapat érdekeit semmibe vevő társakról, vagy a mindenek legalját képviselő csalókról.

Bőven akadnak azonban tisztességes gamerek is, akik közül most egy profi Apex Legends játékos adott illemtan leckét a világnak.

Hirdetés

Philip "ImperialHal" Dosen nemrég a TSM csapatával vett részt a 2 millió dolláros összdíjazású Apex Legends Global Series 2022 nevű tornán, ahol a végső nyertes 500 ezer dollárt, vagyis közel 200 millió forintot vihetett haza. Valahol érthető lenne, ha egy ekkora nyereménnyel az asztalon az ember már nem finomkodna az eszközökkel, ImperialHal viszont mégis megkímélte egy lecsatlakozott ellenfele életét.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ahogy az alábbi videó is mutatja, Dosen a távolban szúrta ki a japán SCARZ gyanúsan inaktív tagját, majd többször is felszólította a társait, hogy ne bántsák az illetőt, mert valami gond van a kapcsolatával.

ImperialHalt persze nem győzték dicsérni a kommentátorok és a nézők, végül pedig a torna sem sült el túl rosszul a TSM-nek, a formáció ugyanis a hetedik helyen végzett, 72 ezer dollárnyi (28,8 millió forint) nyereményt söpörve be, míg a SCARZ a 24 ezer dollárral díjazott 11. helyet csípte meg.

Mi ezúton gratulálunk a lovagias e-sportolónak, és reméljük, hogy az amatőr lobbykban is követőkre talál majd a példája, hiszen mindannyian küzdöttünk már technikai problémákkal, de csak nagyon ritkán úsztuk meg élve a dolgot.  

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)