Hirdetés

Az év e-sportolója, Bereznay Dániel megtalálta új csapatát

|

A McLaren bejelentette, hogy Bereznay Dániel a brit csapatot képviseli majd az F1 Esports Series 2021-es szezonjában.

Hirdetés

A 2020-as év e-sportolója, Bereznay Dániel rengeteg kisebb-nagyobb kitüntetést zsákolt be F1-es pályafutása során. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy a 2020-as szezont az Alfa Romeónál töltötte, de az ottani köre májusban véget ért.

Dániel a 2021-es F1 Esports Seriesen már a McLarent fogja képviselni csapattársaival, Josh Idowuval és Bari Boroumanddal együtt.

Hirdetés

Az F1-es közösség egyik legjobbja 2019-ben harmadik helyet ért el egyéni pontversenyben, 2020-ban az ötödik helyen végzett, és tavaly egyébként fizikai sportolókat és valódi F1 pilótákat is maga mögé utasított a virtuális pályán.

Sok sikert kívánunk neki az idei szezonhoz, és reméljük, hogy képes lesz felülmúlni korábbi eredményeit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)