Hirdetés

A lehető legrosszabbkor omlott össze a Counter-Strike 2 egy profi versenyen, ezt a monitor bánta

|

Rendesen felhúzta magát dev1ce, aki nem tudta megőrizni hidegvérét a crashelés után.

Hirdetés

A Counter-Strike versenyeket aktívan követők körében minden bizonnyal ismerős arc lehet Nicolai "dev1ce" Reedtz, aki elsősorban kiemelkedő AWP-s skilljeivel hívta fel magára a figyelmet az Astralis csapatában. A legutóbbi, FaZe ellen vívott mérkőzés kulcsfontosságú volt a csapat számra, ugyanis a IEM Chengdu döntőjébe jutás volt a tét - és hát persze, hogy a lehető legrosszabbkor ütött be a krach.

Miután dev1ce elhibázott egy lövést, megfordult, hogy újrapozicionálja magát, ám a játék ekkor összeomlott - ezt a HLTV munkatársa, Luis Mira is megerősítette az ESL illetékeseivel egyetemben -, így pár másodpercre kiszolgáltatottá vált, ami a halálához vezetett.

Míg más e-sport címek esetében az ilyen és ehhez hasonló helyzetek többnyire szabályozva vannak, ezáltal megkövetelik a játék szüneteltetését, addig a Counter-Strike 2 nem engedi a játékosoknak, hogy leálljanak a kör közepén, hacsak nem történik valami katasztrofális dolog az egész lobbival.

Hirdetés

Érthető módon, dev1ce rendesen kiakadt a történteken, dühét pedig a monitoron töltötte ki, amibe belevágott egy méreteset, ráadásul éppen akkor, amikor a kamera is őt mutatta.

Bár az Astralis végül elvesztette a mérkőzést, dev1ce a történtek ellenére is pozitívan nyilatkozott, elégedett volt teljesítményével:

"Nem tudtam megőrizni a hidegvéremet a játék összeomlása után ebben a körben, de összességében elég jól szerepeltem itt Chengduban. GGWP."

Ráadásul egyébként nem ez volt az egyetlen malőr a mérkőzésen. A meccs elején a FaZe egyik játékosát, brokyt is elérte egy olyan ismert hiba, ami a játékosok folyamatos, indokolatlan pörgését okozza. Ez a helyzet szerencsésebb volt, ugyanis a probléma a kör végén ütötte fel a fejét, de a zavarodottság olvasható volt broky arcáról.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)