Hirdetés

Digitálisan rendezik meg a 2020-as EA Playt is

|

Természetesen az EA sem feledkezik el a nyár nagy bejelentéseiről.

Hirdetés

Az Electronic Arts ma bejelentette azt, amit már mindenki régóta sejtett: a koronavírusjárvány miatt törölt EA Play digitális formában éled újjá, livestreamként fogják megszervezni a show, ami egészen pontosan június 11-én startol majd el - gyakorlatilag nálunk június 12. hajnalban. A digitális EA Play is része lesz egyébként az amerikai IGN által szervezett Summer of Gaming eseménynek, ami gyakorlatilag az E3 szerepét kiváltva próbálja összefogni a nagyobb kiadókat. 

Hirdetés

Elvileg az elkövetkező hetekben kezdik majd el az illetékesek csepegtetni az információkat, szépen lassan kiderül majd, hogy nagyjából milyen játékokra számíthatunk, de persze lesznek meglepetések is, az EA világpremiereket és újdonságokat ígér. Van, ami persze teljesen bizonyos, garantáltan ott lesznek a kiadó legújabb sportjátékai, hiszen nélkülük nem telhet el év. Jó lenne látni a Dragon Age 4-et is, de sokkal valószínűbb, hogy a BioWare most még az Anthem felélesztéséről fog nekünk bővebben mesélni.

Ha pedig ma úgyis Star Wars nap van, akkor érdemes megjegyezni, hogy jó lenne hallani végre valami újdonságot az EA soron következő Star Wars-játékairól is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)