Hirdetés

Warhammer 40.000: Kill Team - E3 trailer

|

Amíg el nem készül a Space Marine, addig is kell valamilyen Warhammer 40k játékkal nyomulni, nem?

Hirdetés

Ez lehetett a alapötlete a Kill Team létrehozásának - már volt hasonlóra példa a Red Faction: Battlegrounds esetében is.

Egy űrgárdistát személyesítünk meg, akit négy kaszt közül lehet kiválasztani: Sternguard Veteran, Techmarine, Vanguard Veteran és Librarian. Felülnézetben pusztítjuk az ellent. A játékot akár osztott képernyős co-opban is lehet tolni és az igazi poén benne az, hogy unlockolni lehet benne egy kardot, amelyet majd a Space Marine multiplayer módjában lehet majd használni - amint az megjelent. A kis arcade játék PS3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg 10 dolcsiért illetve 800 MS pontért - előreláthatóan júliusban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)