Vége a GTA IV prezentációnak" /> Vége a GTA IV prezentációnak"/>
Hirdetés

Vége a GTA IV prezentációnak

|

A Rockstar korábban bejelentette, hogy a GTA IV megjelenése előtt már csak egy trailert láthatunk, azt is valamikor szeptemberben. Így nem igazán volt meglepetés, ami a prezentáción történt.

Hirdetés

A Kotaku beszámolója szerint valóban csak egy morzsányi újdonságot láthattak, és mivel a Rockstar nem engedte, hogy bárki is fotózza a demót, csak a helyszínen osztogatott pólók látványa maradt meg.

Az egész prezentáció a következőből állt: Niko, a főhős a játékbéle Time Square-en álldogál. Odacsattog egy fekete szedánhoz, beszáll, majd néhány blokknyit vezeti. A víz felé tekint, majd előveszi a mobilját, és elkezd fegyvereket rendelni... vége. Hmm, valóban nem egy nagy eresztés, de mégis. Vannak emberek, akik többet láttak, mint a világ több, mint 99 százaléka :)  Ha érdekel a maradék infó és a pólók képe, klikk ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)